Kermainen parsakaalikeitto
Älä heitä parsakaalin varsia pois, vaan tee niistä herkullisen kermaista keittoa!
Kermainen parsakaalikeitto
Älä heitä parsakaalin varsia pois, vaan tee niistä herkullisen kermaista keittoa!
Välineet
Ainekset
3 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 tbsp oliiviöljyä
450 g parsakaalin varsia
1/2 avokado
100 ml ruokakermaa
50 g hasselpähkinöitä
1 l kasvisliemi
Vaiheittaiset ohjeet
Pilko parsakaalin varret karkeasti. Kuori ja pilko sipulit reilunkokoisiksi paloiksi. Kuori 2 valkosipulinkynttä.
Kuumenna oliiviöljy keskilämmöllä ja lisää pilkotut vihannekset. Lisää liemi ja anna hautua 20 minuutin ajan, kunnes parsakaalin varret ovat pehmenneet.
Siirrä keitto K150-tehosekoittimen kannuun ja lisää avokado. Sekoita nopeudella 3, kunnes keitto on aivan tasaista.
Kaada tarjoiluastioihin ja viimeistele kermalla, pilkotuilla pähkinöillä tai haluamillasi lisukkeilla.