Skip the navigation

Kermainen parsakaalikeitto

KitchenAid Chef

Älä heitä parsakaalin varsia pois, vaan tee niistä herkullisen kermaista keittoa!

broccolistemcreamsoup_thumbnail.jpg

Kermainen parsakaalikeitto

KitchenAid Chef

Älä heitä parsakaalin varsia pois, vaan tee niistä herkullisen kermaista keittoa!

Välineet

Blender
Valmistelu
10min
Ruoanlaitto
20min
Yhteensä
30min
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

3 sipulia

2 valkosipulinkynttä

1 tbsp oliiviöljyä

450 g parsakaalin varsia

1/2 avokado

100 ml ruokakermaa

50 g hasselpähkinöitä

1 l kasvisliemi

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Pilko parsakaalin varret karkeasti. Kuori ja pilko sipulit reilunkokoisiksi paloiksi. Kuori 2 valkosipulinkynttä.

  2. Kuumenna oliiviöljy keskilämmöllä ja lisää pilkotut vihannekset. Lisää liemi ja anna hautua 20 minuutin ajan, kunnes parsakaalin varret ovat pehmenneet.

  3. Siirrä keitto K150-tehosekoittimen kannuun ja lisää avokado. Sekoita nopeudella 3, kunnes keitto on aivan tasaista.

  4. Kaada tarjoiluastioihin ja viimeistele kermalla, pilkotuilla pähkinöillä tai haluamillasi lisukkeilla.