Skip the navigation

Keksivoikreemi

KitchenAid Chef

Herkullinen keksivoikreemikuorrute sopii niin kuppikakun, keksin kuin kakunkin päälle!

cookiebuttercream_thumbnail.jpg

Keksivoikreemi

KitchenAid Chef

Herkullinen keksivoikreemikuorrute sopii niin kuppikakun, keksin kuin kakunkin päälle!

Välineet

StandMixer
Valmistelu
15min
Yhteensä
15min
Annos
4
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

300 g pehmeää voita

360 g speculoos-keksilevitettä

400 g siivilöityä tomusokeria

1/2 tl suolaa

1 rkl vaniljauutetta

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita pehmennyt voi vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon. Lisää keksilevite ja aloita sekoittaminen nopeudella 6, kunnes seos on tasainen.

  2. Lisää vähitellen siivilöityä tomusokeria ja vatkaa hyvin jokaisen lisäyksen jälkeen. Jatka vatkaamista, kunnes seos on tasaista ja kuohkeaa.

  3. Lisää suola ja vaniljauute ja sekoita, kunnes ne ovat sekoittuneet hyvin.

  4. Jos haluat käyttää voikreemiä kuppikakkuihin, laita se pursotuspussiin ja pursota kuppikakkujen päälle. Voit halutessasi koristella ne murskatuilla kekseillä.