Skip the navigation

Kaurakeksit hillolla

KitchenAid Chef

Nämä hillolla täytetyt sitkeät keksit ovat täydellinen iltapäivän piristys.

oatmealcookieswithjam.jpg

Kaurakeksit hillolla

KitchenAid Chef

Nämä hillolla täytetyt sitkeät keksit ovat täydellinen iltapäivän piristys.

Välineet

StandMixer
GrainMill
Valmistelu
20min
Ruoanlaitto
10min
Yhteensä
30min
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

150 g kaurahiutaleita

1 kananmuna

225 g makeuttamatonta maapähkinävoita

190 g ruskeaa sokeria

40 g vadelmahilloa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kiinnitä metallinen viljamylly yleiskoneeseen ja lisää kaurahiutaleet. Säädä viljamylly keskikarkealle asetukselle kääntämällä säätönuppia. Aseta myllyn alle kulho, valitse nopeus 10 ja kerää kaurajauho kulhoon.

  2. Mittaa kaurajauhoista 60 g ja laita ne vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon.

  3. Lisää kananmuna, maapähkinävoi ja fariinisokeri. Sekoita nopeudella 2 taikinaksi.

  4. Lusikoi noin 30 g taikinaa per keksi ja pyöritä se palloksi. Paina keksiä varovasti ja painele taikinaa sitten haarukalla ja tee ristikkäisiä kuvioita.

  5. Paista keksejä 180-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Ota pois uunista ja anna jäähtyä.

  6. Laita pieni lusikallinen hilloa joka toisen keksin päälle ja laita hilloton keksi päälle. Näin saat pieniä kerroskeksejä.