Skip the navigation

Kastanjakeitto

KitchenAid Chef

Tämä kermainen kastanjakeitto toimii herkullisena alkuruokana tai terveellisenä ateriana sellaisenaan.

Import-Recipe - Chestnut soup

Kastanjakeitto

KitchenAid Chef

Tämä kermainen kastanjakeitto toimii herkullisena alkuruokana tai terveellisenä ateriana sellaisenaan.

Välineet

HandBlender
Valmistelu
10min
Ruoanlaitto
20min
Yhteensä
30min
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

2 salottisipulia

2 porkkanaa

2 vartta selleriä

1 varsi purjoa

1 rkl voita

200 g keitettyjä kastanjoita

750 ml kasvislientä

1 tuore laakerinlehti

2 vartta tuoretta timjamia

2 vartta tuoretta persiljaa

1 varsi tuoretta rosmariinia

150 ml ruokakermaa

40 g pilkottuja hasselpähkinöitä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kuori ja leikkaa salottisipuli ja porkkana. Pese ja leikkaa selleri ja purjo.

  2. Sulata voi pannulla ja paista vihanneksia noin 10 minuuttia.

  3. Lisää kastanjat ja kasvisliemi. Sido tuoreet yrtit bouquet garni -kimpuksi ja laita ne keittoon.

  4. Anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

  5. Aseta johdoton sauvasekoitin keittoon. Paina muuttuvaa nopeudensäädintä ja kämmenkytkintä samanaikaisesti ja sekoita, kunnes keitto on tasaista.

  6. Koristele kermalla, persiljalla ja hienonnettuilla hasselpähkinöillä.