Karpalomuuli-mocktail
Tämä karpalomuuli-mocktail on helppo tarjottava juhliin ja se pursuaa hedelmäisiä makuja.
Karpalomuuli-mocktail
Tämä karpalomuuli-mocktail on helppo tarjottava juhliin ja se pursuaa hedelmäisiä makuja.
Välineet
Ainekset
10 limeä, lisää koristeeksi
225 g pakastettuja karpaloita, lisää koristeeksi
170 g sokeria
240 g vettä
1100 g inkivääriolutta
for garnish mintun lehtiä
Vaiheittaiset ohjeet
Anna karpaloiden sulaa työtasolla 30 minuutin ajan.
Pese limet. Leikkaa kanta irti ja paloittele neljään osaan.
Kiinnitä vatkain yleiskoneeseen. Lisää limet, sokeri ja karpalot yleiskoneen kulhoon ja kiinnitä roiskesuoja. Vatkaa puolinopeudella 3–4 minuuttia.
Siivilöi mehu kannuun hienolla verkkosiivilällä ja painele kumilastalla, jotta saat kaiken mehun irti hedelmälihasta.
Lisää kannuun vettä ja sekoita. Laita jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
Lisää kannuun inkivääriolutta juuri ennen tarjoilua, jotta hiilihapot eivät ehdi hävitä.
Tarjoile jäillä. Koristele jäisillä karpaloilla, mintulla ja limellä.