Karpalokastiketta paistetun camembertin kanssa
Tämä juustoherkku on täydellinen pikkupala tai ilmiömäinen alkuruoka.
Karpalokastiketta paistetun camembertin kanssa
Tämä juustoherkku on täydellinen pikkupala tai ilmiömäinen alkuruoka.
Välineet
Ainekset
2 appelsiinia
50 g hienoa sokeria
100 g tuoreita karpaloita
1 camembert-juustoa
3 oksaa rosmariinia
Vaiheittaiset ohjeet
Halkaise appelsiinit ja purista niiden mehu pieneen kattilaan. Lisää sokeri ja keitä hiljalleen keskilämmöllä.
Lisää karpalot ja kiehauta. Vähennä lämpöä ja keitä hiljalleen, kunnes karpalot hajoavat.
Lisää karpalot tehosekoittimen kannuun. Sekoita kuusi minuuttia nopeudella 2.
Poista Camembert kääreestä ja pane se takaisin rasiaan.
Tee veitsellä juuston pintaan muutamia viiltoja ja aseta niihin rosmariinin varsia.
Paista Camembert-juustoa 15 minuuttia 200-asteisessa esilämmitetyssä uunissa.
Tarjoile karpalokastike paahdetun Camembert-juuston kansa.