Skip the navigation

Karpalokastiketta paistetun camembertin kanssa

KitchenAid Chef

Tämä juustoherkku on täydellinen pikkupala tai ilmiömäinen alkuruoka.

Import-Recipe - Cranberry sauce with baked Camembert

Karpalokastiketta paistetun camembertin kanssa

KitchenAid Chef

Tämä juustoherkku on täydellinen pikkupala tai ilmiömäinen alkuruoka.

Välineet

Blender
Valmistelu
20min
Ruoanlaitto
15min
Yhteensä
35min
Annos
2
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

2 appelsiinia

50 g hienoa sokeria

100 g tuoreita karpaloita

1 camembert-juustoa

3 oksaa rosmariinia

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Halkaise appelsiinit ja purista niiden mehu pieneen kattilaan. Lisää sokeri ja keitä hiljalleen keskilämmöllä. 

  2. Lisää karpalot ja kiehauta. Vähennä lämpöä ja keitä hiljalleen, kunnes karpalot hajoavat.

  3. Lisää karpalot tehosekoittimen kannuun. Sekoita kuusi minuuttia nopeudella 2.

  4. Poista Camembert kääreestä ja pane se takaisin rasiaan. 

  5. Tee veitsellä juuston pintaan muutamia viiltoja ja aseta niihin rosmariinin varsia. 

  6. Paista Camembert-juustoa 15 minuuttia 200-asteisessa esilämmitetyssä uunissa. 

  7. Tarjoile karpalokastike paahdetun Camembert-juuston kansa.