Skip the navigation

Karhunvatukka-hibiscussorbetti

KitchenAid Chef

Raikas, tuoreista marjoista valmistettu kesäherkku, joka on sekä vegaaninen että gluteeniton!

Import-Recipe - Blackberry hibiscus sorbet

Karhunvatukka-hibiscussorbetti

KitchenAid Chef

Raikas, tuoreista marjoista valmistettu kesäherkku, joka on sekä vegaaninen että gluteeniton!

Välineet

StandMixer
IceCreamMaker
Valmistelu
45min
Ruoanlaitto
10min
Yhteensä
55min
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

4 tl hibiscus-irtoteetä

300 ml vettä

180 g sokeria

75 ml limen mehua

500 g karhunvatukoita

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita hibiscus-tee kulhoon ja kaada päälle kiehuva vesi. Hauduta 10 minuuttia ja siivilöi.

  2. Laita sokeri ja hibiscus-tee kattilaan. Kuumenna matalalla lämmöllä, kunnes sokeri liukenee teehen. Anna jäähtyä kokonaan.

  3. Soseuta karhunvatukat ja limen mehu tehosekoittimessa. Siivilöi sose ja sekoita se hibiscus-siirappiin.

  4. Siirrä sorbettipohja ilmatiiviiseen astiaan ja jäähdytä yön yli.

  5. Kiinnitä jäädytetty KitchenAid-jäätelökone yleiskoneeseen. Laita kone sekoitusnopeudelle ja kaada kylmä karhunvatukkasorbettiseos pakastuskulhoon, kun kone on käynnissä. Sekoita jäätelöseosta 20 minuutin ajan.

  6. Siirrä jäätelö astiaan ja pakasta tarjoiluun asti (vähintään 4 tuntia).

  7. Puhdista jäätelökulho heti, jotta siihen ei jää tahroja.