Kahvimehujää
Virkistävä kahvimehujää on täydellinen helteisen kesäpäivän herkku.
Kahvimehujää
Virkistävä kahvimehujää on täydellinen helteisen kesäpäivän herkku.
Välineet
Ainekset
300 ml espressoa
120 ml kondensoitua maitoa
200 ml maitoa
3 rkl tummalla suklaalla kuorrutettuja kahvipapuja
Vaiheittaiset ohjeet
Reseptistä tulee kahdeksan mehujäätä.
Valmista viisi annosta espressoa KitchenAidin espressokoneella. Anna kahvin jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Sekoita maitoon 50 millilitraa kondensoitua maitoa ja kaada kahdeksaan mehujäämuottiin. Pakasta tunnin ajan.
Sekoita jäähtyneeseen kahviin loput kondensoidusta maidosta. Ota mehujäämuotit pakastimesta ja kaada kahviseos muotteihin. Pakasta tunnin ajan.
Ota muotit jälleen pakastimesta ja työnnä jokaiseen muottiin mehujäätikku. Pilko kahvipavut ja ripottele kahvipapurouhetta mehujäiden päälle. Pakasta vähintään kuuden tunnin ajan tai yön yli.