Jauhoton suklaakakku
Paras suklaakakku, mitä tulet ikinä maistamaan.
Jauhoton suklaakakku
Paras suklaakakku, mitä tulet ikinä maistamaan.
Välineet
Ainekset
85 g voita
225 g tummasuklaahippuja
150 g hienoa sokeria
6 kpl kananmunia, eroteltuna
Vaiheittaiset ohjeet
Laita suklaa ja voi kulhoon ja sulata mikrossa 30 sekuntia. Anna jäähtyä hiukan.
Erottele kananmunat. Lisää munankeltuaiset suklaaseokseen ja sekoita hyvin.
Kaada munanvalkuaiset yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä lankavispilä ja vatkaa nopeudella 10, kunnes vaahdosta muodostuu pehmeitä huippuja. Lisää vähitellen sokeria ja vatkaa, kunnes vaahto alkaa muodostaa kiinteitä, kuohkeita huippuja.
Sekoita munanvalkuaiset suklaaseokseen varovasti. Kaada taikina kevyesti voideltuun kakkuvuokaan, jonka läpimitta 24 cm.
Paista 50 minuuttia 135-asteisessa uunissa. Anna jäähtyä aukinaisessa uunissa. Irrota vuoka, kun kakku on täysin jäähtynyt.