Skip the navigation

Jäinen mangomargarita

KitchenAid Chef

Anna perinteiselle margaritalle trooppinen säväys käyttämällä sen pohjana tuoretta tai pakastettua mangoa.

MANGO MARGARITA

Jäinen mangomargarita

KitchenAid Chef

Anna perinteiselle margaritalle trooppinen säväys käyttämällä sen pohjana tuoretta tai pakastettua mangoa.

Välineet

Blender
Valmistelu
10min
Yhteensä
10min
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

2 kypsä mango

120 ml tuorepuristettua limen mehua

180 ml silver tequilaa

120 ml triple sec -likööriä

50+25 g erikoishienoa sokeria

700 g jääpaloja

1,5 tl hienoa merisuolaa

1 tl chilijauhetta

1/2 tl jauhettua juustokuminaa

1/2 tl jauhettua cayennepippuria

1 tl limen kuorta

1 lime, leikattuna kuuteen lohkoon

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Leikkaa mango viipaleiksi kiven suuntaisesti, irrota hedelmäliha lusikalla ja laita tehosekoittimeen. Leikkaa mahdollisemman paljon jäljellä olevaa hedelmälihaa irti mangon kivestä ja lisää tehosekoittimeen.

  2. Lisää limen mehua, tequilaa, triple sec -likööriä, 50 grammaa sokeria ja jäitä. Sekoita noin 15 sekuntia nopeudella 3, kunnes seos on paksua ja jäähileistä siten, että jäälastuja ei ole jäljellä.

  3. Koristeluun: Ota esille 6 margaritalasia tai pikaria. Sekoita 25 grammaa sokeria, suola, kuivat mausteet ja limen kuori pienessä matalassa kulhossa tai lautasella. Kostuta kunkin lasin reuna limelohkolla. Kasta reuna makeaan ja suolaiseen seokseen pyörittämällä lasia edestakaisin, kunnes reuna on tasaisesti seoksen peitossa. Tee näin jokaisen lasin kohdalla.

  4. Kaada margarita valmisteltuihin laseihin. Koristele limelohkolla. Tarjoile heti.