emeagif
Skip the navigation

Italialainen marenkikreemi

KitchenAid Chef

Italialainen marenkikreemi on paksu, tasainen ja hieman vähemmän makea voikreemi, joka sopii kakkujen ja kuppikakkujen kuorrutukseen.

italianmeringuebuttercream thumbnail

Italialainen marenkikreemi

KitchenAid Chef

Italialainen marenkikreemi on paksu, tasainen ja hieman vähemmän makea voikreemi, joka sopii kakkujen ja kuppikakkujen kuorrutukseen.

Välineet

StandMixer
Valmistelu
30min
Yhteensä
30min
Annos
6
Vaikeustaso
Keskitaso

Ainekset

4 munanvalkuainen

200 g hienoa sokeria

175 g pehmeää voita

1/2 tl suolaa

1 tl vaniljauutetta

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lisää sokeri ja munanvalkuaiset lämmönkestävään kulhoon ja vatkaa vesihauteessa viisi minuuttia, kunnes valkuaiset ovat lämpimiä ja sokeri on sulanut. Seos on valmis, kun et tunne sokerirakeita, kun hierot seosta sormien välissä.

  2. Kaada sokeriseos lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon ja sekoita nopeudella 8, kunnes seos on jäähtynyt huoneenlämpöiseksi ja on rakenteeltaan marenkimainen.

  3. Kiinnitä yleiskoneeseen vatkain ja valitse nopeudeksi 6. Lisää seokseen hiljalleen voita: varmista, että jokainen voipala on sekoittunut ennen uuden lisäämistä. Lisää vaniljauute ja suola.