Skip the navigation

Höylätty Bellini-jää

KitchenAid Chef

Vie brunssisi uudelle tasolle tällä klassisen Bellinin huurteisella versiolla.

Import-Recipe - Bellini Shave Ice

Höylätty Bellini-jää

KitchenAid Chef

Vie brunssisi uudelle tasolle tällä klassisen Bellinin huurteisella versiolla.

Välineet

StandMixer
IceShaver
Valmistelu
10min
Ruoanlaitto
30min
Yhteensä
40min
Annos
2
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

600 ml persikkamehua

250 ml vettä

250 g sokeria

125 g persikoita (tuoreita tai jäisiä)

60 g punaista persikkasosetta

tuoretta salviaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Jaa persikkamehu neljään muoviseen jäämuottiin. Pakasta 24 tunnin ajan.

  2. Valmista siirappi. Lisää kattilaan vesi, sokeri, persikat, persikkasose ja salvianlehdet. Kiehauta seos, vähennä lämpöä ja anna kiehua hiljalleen noin 30 minuuttia tai kunnes siirapin koostumus muistuttaa vaahterasiirappia.

  3. Siivilöi ja anna jäähtyä kokonaan ennen kuin siirrät siirapin suljettavaan pulloon. Säilytä jääkaapissa.

  4. Irrota persikkamehujääpalat muoteista ja aseta ne KitchenAid Shave Ice -lisävarusteeseen, aseta nopeudeksi 10 ja höylää jää isoon kulhoon.

  5. Jaa höylätty persikkamehu laseihin ja lisää päälle Prosecco-viiniä ja hieman persikkasiirappia.