Höylätty Bellini-jää
Vie brunssisi uudelle tasolle tällä klassisen Bellinin huurteisella versiolla.
Höylätty Bellini-jää
Vie brunssisi uudelle tasolle tällä klassisen Bellinin huurteisella versiolla.
Välineet
Ainekset
600 ml persikkamehua
250 ml vettä
250 g sokeria
125 g persikoita (tuoreita tai jäisiä)
60 g punaista persikkasosetta
tuoretta salviaa
Vaiheittaiset ohjeet
Jaa persikkamehu neljään muoviseen jäämuottiin. Pakasta 24 tunnin ajan.
Valmista siirappi. Lisää kattilaan vesi, sokeri, persikat, persikkasose ja salvianlehdet. Kiehauta seos, vähennä lämpöä ja anna kiehua hiljalleen noin 30 minuuttia tai kunnes siirapin koostumus muistuttaa vaahterasiirappia.
Siivilöi ja anna jäähtyä kokonaan ennen kuin siirrät siirapin suljettavaan pulloon. Säilytä jääkaapissa.
Irrota persikkamehujääpalat muoteista ja aseta ne KitchenAid Shave Ice -lisävarusteeseen, aseta nopeudeksi 10 ja höylää jää isoon kulhoon.
Jaa höylätty persikkamehu laseihin ja lisää päälle Prosecco-viiniä ja hieman persikkasiirappia.