Herkulliset suklaahippukeksit
Sitkeän pehmeät suklaahippukeksit.
Herkulliset suklaahippukeksit
Sitkeän pehmeät suklaahippukeksit.
Välineet
Ainekset
225 g vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
ripaus suolaa
170 g sulatettua voita
225 g fariinisokeria
120 g hienoa sokeria
1 tl vaniljauutetta
1 kananmuna
1 munankeltuainen
210 g suklaahippuja
Vaiheittaiset ohjeet
Lisää kuivat ainekset kulhoon.
Kiinnitä vatkain yleiskoneeseen. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 2. Sekoita kuivat ainekset huolellisesti.
Lisää voi, vaniljauute, kananmuna ja munankeltuainen. Sekoita 2 minuuttia nopeudella 2. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 4 ja sekoita vielä minuutti.
Lisää suklaahiput ja sekoita kevyesti 30 sekuntia nopeudella 1.
Anna taikinan jäähtyä jääkaapissa vähintään 15 minuuttia. Esilämmitä uuni sillä aikaa 160 asteeseen.
Laita leivinpaperi leivinpellille. Tee taikinasta palloja ja laita pallot leivinpaperille.
Paista noin 15 minuuttia. Keksien tulee olla vaaleita ja tahmeita keskeltä Anna keksien kovettua pellin päällä.