Skip the navigation

Hasselpähkinä-brownies

KitchenAid Chef

Täyteläiset ja herkulliset browniet nostavat veden kielelle!

Import-Recipe - Hazelnut Brownies

Hasselpähkinä-brownies

KitchenAid Chef

Täyteläiset ja herkulliset browniet nostavat veden kielelle!

Välineet

StandMixer
Valmistelu
15min
Ruoanlaitto
50min
Yhteensä
1h5
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

50 g vehnäjauhoja

80 g kaakaojauhetta

50 ml espressoa

130 g fariinisokeria

250 g hienoa sokeria

175 g suolaamatonta, huoneenlämpöistä voita

1 tl vaniljauutetta

1/2 tl suolaa

3 kananmunaa

125 g tummasuklaahippuja

100 g kokonaisia hasselpähkinöitä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita vehnäjauho, kaakao, espresso, fariinisokeri, hieno sokeri, suolaamaton voi, vaniljauute, suola ja kananmunat yleiskoneen sekoituskulhoon.

  2. Kiinnitä vatkain yleiskoneeseen.

  3. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 1 ja sekoita puoli minuuttia. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 2 ja sekoita, kunnes taikina näyttää tasaiselta.

  4. Pilko hasselpähkinät karkeasti.

  5. Lisää suklaahiput ja puolet hasselpähkinöistä taikinaan ja sekoita vielä 30 sekunnin ajan nopeudella 1.

  6. Vuoraa 21 x 21 cm:n kokoinen uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille. Ripottele loput hasselpähkinät taikinan päälle.


  7. Paista 160-asteisessa esilämmitetyssä uunissa 50 minuuttia.

  8. Anna brownieiden jäähtyä vähintään 15 minuuttia ennen tarjoilua.