Skip the navigation

Hasselpähkinämaito

KitchenAid Chef

Ihanan pähkinäinen ja laktoositon kasvipohjainen suklaamaito.

hazelnutmilk thumbnail

Hasselpähkinämaito

KitchenAid Chef

Ihanan pähkinäinen ja laktoositon kasvipohjainen suklaamaito.

Välineet

Blender
Valmistelu
10min
Kohotusaika
1h
Yhteensä
1h10
Annos
6
Vaikeustaso
Keskitaso

Ainekset

150 g hasselpähkinöitä

1 l vettä

2 1/2 rkl kaakaojauhetta, makeuttamatonta

1 tl vaniljauutetta

1 rkl vaahterasiirappia

1/4 tl suolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Peitä hasselpähkinät kiehuvalla vedellä ja anna liota vähintään 1 tunti ja enintään 12 tuntia. Valuta liotetut hasselpähkinät ja siirrä ne KitchenAid-tehosekoittimeen. Lisää vettä.

  2. Sekoita nopeudella 5 yhden minuutin ajan, kunnes seoksen koostumus on täyteläinen ja tasainen. Siivilöi harsokankaan tai ohuen pyyhkeen läpi. Purista kaikki ylimääräinen neste pois.

  3. Kaada hasselpähkinämaito takaisin tehosekoittimeen ja lisää kaakaojauhe, vaniljauute, vaahterasiirappi ja suola. Sekoita nopeudella 5, kunnes ainekset ovat sekoittuneet.

  4. Maito säilyy jääkaapissa suljetussa pullossa tai purkissa 4 päivää. Sekoita ennen tarjoilua.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Jopa -30%

Osta se omaksesi hyödyntämällä verkkosivustomme upeat tarjoukset.