Hapanjuuri-salottisipuliletut
Älä heitä ylijäämäjuurta hukkaan, vaan ryhdy luovaksi ja pyöräytä rapeita mutta sitkeitä hapanjuuri-salottisipulilettuja.
Hapanjuuri-salottisipuliletut
Älä heitä ylijäämäjuurta hukkaan, vaan ryhdy luovaksi ja pyöräytä rapeita mutta sitkeitä hapanjuuri-salottisipulilettuja.
Välineet
Ainekset
450 g ylijäämäjuurta (ruokkimatonta hapanjuurta)
90 g vehnäjauhoja
60 ml vettä
1.5 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
1.5 tl seesamiöljyä
3/4 tl chilihiutaleita
5 salottisipulia
30 g ruohosipulia
Vaiheittaiset ohjeet
Yhdistä ylijäämäjuuri, jauhot, vesi, suola, leivinjauhe, seesamiöljy ja chilihiutaleet vispilällä varustetun yleiskoneen kulhossa. Silppua yrtit ja lisää ne kulhoon. Sekoita nopeudella 2, kunnes ainekset ovat sekoittuneet.
Kuumenna kevyesti voideltua pannua keskilämmöllä ja paista lettuja noin 1 minuutin ajan molemmin puolin, kunnes ne ovat kullanruskeita.