Skip the navigation

Gyozanyytit vihannestäytteellä

KitchenAid Chef

Höyryävät suolaiset herkut, jotka ovat täydellinen välipala tai alkupala.

Import-Recipe - VEGETABLE GYOZA

Gyozanyytit vihannestäytteellä

KitchenAid Chef

Höyryävät suolaiset herkut, jotka ovat täydellinen välipala tai alkupala.

Välineet

FoodProcessor
Valmistelu
15min
Ruoanlaitto
8min
Yhteensä
23min
Annos
4
Vaikeustaso
Keskitaso

Ainekset

1 salottisipuli

250 g sieniä

30 ml seesaminsiemenöljyä

30 ml soijakastiketta

2 vihersipulia

16 wonton-taikinakäärettä

100 g seesaminsiemeniä

paistamiseen miedon makuista öljyä

höyrytykseen vettä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Tästä reseptistä tulee 16 nyyttiä.

  2. Kuori ja pilko salottisipuli karkeasti. Kaada monitoimikoneen kulhoon.

  3. Revi sienet kahteen osaan ja lisää ne johdottoman monitoimikoneen kulhoon.

  4. Aseta nopeudensäädin kohtaan 2 ja paina Pulse/On-painiketta pilkkoaksesi vihannekset karkeasti.

  5. Kuumenna seesamiöljy ja paista sieniä kahdeksan minuuttia.

  6. Sekoita joukkoon soijakastike ja hienonnettu vihersipuli. Keitä, kunnes melkein kaikki vesi on haihtunut. Anna jäähtyä.

  7. Kostuta wonton-kuoren reuna ja lisää ruokalusikallinen sienitäytettä taikinan keskelle. Nipistä tai taita nyytin reunat kiinni.

  8. Kasta nyytin alaosa veteen ja sitten seesaminsiemeniin.

  9. Kuumenna öljyä paistinpannussa ja paista nyyttejä, kunnes seesaminsiemenet ovat kullanruskeita. Lisää vesi (varo roiskeita) ja laita kansi paistinpannun päälle. Höyrytä kahdeksan minuuttia.