Gyozanyytit vihannestäytteellä
Höyryävät suolaiset herkut, jotka ovat täydellinen välipala tai alkupala.
Gyozanyytit vihannestäytteellä
Höyryävät suolaiset herkut, jotka ovat täydellinen välipala tai alkupala.
Välineet
Ainekset
1 salottisipuli
250 g sieniä
30 ml seesaminsiemenöljyä
30 ml soijakastiketta
2 vihersipulia
16 wonton-taikinakäärettä
100 g seesaminsiemeniä
paistamiseen miedon makuista öljyä
höyrytykseen vettä
Vaiheittaiset ohjeet
Tästä reseptistä tulee 16 nyyttiä.
Kuori ja pilko salottisipuli karkeasti. Kaada monitoimikoneen kulhoon.
Revi sienet kahteen osaan ja lisää ne johdottoman monitoimikoneen kulhoon.
Aseta nopeudensäädin kohtaan 2 ja paina Pulse/On-painiketta pilkkoaksesi vihannekset karkeasti.
Kuumenna seesamiöljy ja paista sieniä kahdeksan minuuttia.
Sekoita joukkoon soijakastike ja hienonnettu vihersipuli. Keitä, kunnes melkein kaikki vesi on haihtunut. Anna jäähtyä.
Kostuta wonton-kuoren reuna ja lisää ruokalusikallinen sienitäytettä taikinan keskelle. Nipistä tai taita nyytin reunat kiinni.
Kasta nyytin alaosa veteen ja sitten seesaminsiemeniin.
Kuumenna öljyä paistinpannussa ja paista nyyttejä, kunnes seesaminsiemenet ovat kullanruskeita. Lisää vesi (varo roiskeita) ja laita kansi paistinpannun päälle. Höyrytä kahdeksan minuuttia.