Skip the navigation

Falafel-tyylinen dippi nachojen ja pico de gallo -salsan kera

KitchenAid Chef

Tämä herkullinen alkupala edustaa fuusiokeittiötä, ja siinä yhdistyvät meksikolainen ja Lähi-idän keittiö.

Import-Recipe - Falafel style dip with nachos and sauce

Falafel-tyylinen dippi nachojen ja pico de gallo -salsan kera

KitchenAid Chef

Tämä herkullinen alkupala edustaa fuusiokeittiötä, ja siinä yhdistyvät meksikolainen ja Lähi-idän keittiö.

Välineet

StandMixer
MeatGrinder
Valmistelu
20min
Yhteensä
20min
Annos
2
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

200 g kikherneitä säilykeliemessä

50 g persiljaa

60 ml rasvatonta jogurttia

1/2 kynsi valkosipulia

200 g tomaattimurskaa

25 g jalapenoja suolaliemessä

1 rkl valkoviinietikkaa

4 rkl seesamiöljyä

1/3 tl suolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kuivaa kikherneet lävikössä ja pese ja kuivaa persilja hyvin.

  2. Kiinnitä hieno jauhatuslevy lihamyllyyn.

  3. Liitä lihamylly KitchenAid-yleiskoneeseen ja aseta syöttölautanen lisävarusteen päälle. Laita kulho lisäosan alle.

  4. Käynnistä yleiskone nopeudella 5 ja lisää persilja syöttösuppiloon.

  5. Lisää valkosipuli käyttäen paininta apuna.

  6. Lisää kikherneet käyttäen edelleen paininta.

  7. Lisää seokseen juustokuminajauhe, neljä ruokalusikallista öljyä, jogurtti ja 1/3 teelusikallista pöytäsuolaa.

  8. Sekoita tomaattimurska, etikka, jalapenot ja hyppysellinen suolaa pienessä kulhossa.

  9. Laita dippi neljään kuppiin ja lisää päälle tomaattiseos. Tarjoile alkupalana maissinachojen kanssa.

  10. Laita dippi neljään kuppiin ja lisää päälle tomaattiseos. Tarjoile alkupalana maissinachojen kanssa. Jos pidät tulisesta ruoasta, lisää joukkoon reilusti chiliä kikherneiden jauhatuksessa.