Espresso macchiato
Koe ihana makunautinto lisäämällä espresson päälle nokare maitovaahtoa!
Espresso macchiato
Koe ihana makunautinto lisäämällä espresson päälle nokare maitovaahtoa!
Välineet
Ainekset
20 ml maitoa
25 ml (1 shotti) espresso
maun mukaan kaakaojauhetta
maun mukaan sokeria
Vaiheittaiset ohjeet
Espresso macchiato tarkoittaa italiaksi ”merkittyä” tai ”tahrittua” espressoa. Espresso kaadetaan lasiin ja sen päälle lisätään pieni määrä höyrytettyä maitoa ja vaahtoa. Sopii erinomaisesti täyteläisiä ja rohkeita makuja arvostaville!
Vaahdota maito höyrysuuttimella ”mikrovaahdoksi”, jota on lähes kaksinkertainen määrä alkuperäiseen maitomäärään verrattuna.
Valmista espresso haluamaasi kuppiin.
Lisää espresson päälle nokare vaahdotettua maitoa.
Ripottele pinnalle kaakaota maun mukaan ja tarjoile.
Voit valmistaa maidottoman vaihtoehdon kauramaidosta.