Cappuccino
Kermainen, perinteinen kahvi tarjoaa voimakkaan espresson maun ja ylellisen koostumuksen. Samettisuuden takaa oikeanlainen vaahdottaminen.
Cappuccino
Kermainen, perinteinen kahvi tarjoaa voimakkaan espresson maun ja ylellisen koostumuksen. Samettisuuden takaa oikeanlainen vaahdottaminen.
Välineet
Ainekset
125 ml maitoa
25 ml (1 shotti) espressoa
kaakaojauhetta tai kanelia
sokeria
Vaiheittaiset ohjeet
Cappuccinossa on espressoa, höyrytettyä maitoa ja maitovaahtoa.
Vaahdota maito höyrysuuttimella ”mikrovaahdoksi”, jota on lähes kaksinkertainen määrä alkuperäiseen maitomäärään verrattuna.
Valmista espresso haluamaasi cappuccino-kuppiin.
Kaada vaahdotettu maito espresson keskelle.
Ripottele pinnalle kaakao- tai kanelijauhetta maun mukaan ja tarjoile.
Voit valmistaa maidottoman vaihtoehdon kauramaidosta.