Cappuccino
Perinteistä, vaahtoista kahvia ylellisellä tekstuurilla. Täydellisen samettinen lopputulos!
Cappuccino
Perinteistä, vaahtoista kahvia ylellisellä tekstuurilla. Täydellisen samettinen lopputulos!
Välineet
Ainekset
125 ml maitoa
1 annos espressoa
oman maun mukaan (valinnainen) kaakaojauhetta tai jauhettua kanelia
oman maun mukaan (valinnainen) sokeria
Vaiheittaiset ohjeet
Vaahdota maito höyrysuuttimella tai maidonvaahdottimella ”mikrovaahdoksi”, jota on lähes kaksinkertainen määrä alkuperäiseen maitomäärään verrattuna.
Valmista espresso haluamaasi cappuccino-kuppiin.
Kaada vaahdotettu maito espresson keskelle.
Ripottele pinnalle kaakao- tai kanelijauhetta oman maun mukaan ja tarjoile. Voit valmistaa maidottoman vaihtoehdon kauramaidosta.
Jos haluat vanilja-cappuccinoa, lisää maitoon vaniljatahnaa (tai -uutetta) ja sokeria ennen vaahdottamista.