Bruschetta
Tässä ikonisessa alkupalassa on kaikki kohdallaan: se on rapeaa, mehukasta ja täynnä makua.
Bruschetta
Tässä ikonisessa alkupalassa on kaikki kohdallaan: se on rapeaa, mehukasta ja täynnä makua.
Välineet
Ainekset
3 kypsiä, kuorittuja tomaatteja
3 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
handful basilikanlehtiä
1/2 tl suolaa
1/4 tl pippuria
12 viipaletta ciabattaa
3 valkosipulinkynttä
Vaiheittaiset ohjeet
Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja lisää oliiviöljy. Tee basilikasta suikaleita ja lisää tomaatin joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita ja anna marinoitua pöydällä (ei jääkaapissa) tunnin ajan.
Laita leipä leivänpaahtimeen ja aseta paahtoasteeksi 3. Leivän pitäisi olla päältä rapeaa mutta sisältä pehmeää.
Hiero kuorittua valkosipulia leivän päälle. Koristele tomaateilla ja tarjoile burratan kanssa.