Bagel mustikkalevitteellä
Jos kaipaat vaihtelua perinteiseen bageliin, tämä versio paahdetuilla mustikoilla ei varmasti tuota pettymystä.
Bagel mustikkalevitteellä
Jos kaipaat vaihtelua perinteiseen bageliin, tämä versio paahdetuilla mustikoilla ei varmasti tuota pettymystä.
Välineet
Ainekset
150 g tuoreita mustikoita
2 rkl hienoa sokeria
1 rkl sitruunan kuorta
1 rkl vaniljauutetta
6 bagelia
Vaiheittaiset ohjeet
Kaada mustikat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja ripottele päälle sokeria. Paahda 15 minuuttia 220-asteisessa esilämmitetyssä uunissa. Ota mustikat uunista ja anna jäähtyä muutama minuutti.
Sekoita paahdetut mustikat, tuorejuusto, sitruunankuori ja vaniljauute. Säilytä jääkaapissa ennen käyttöä.
Puolita bagel ja aseta leivänpaahtimeen tasainen puoli sisäänpäin. Valitse haluamasi paahtoaste ja paina BAGEL-painiketta. Paina TOAST-painiketta aloittaaksesi ja lopettaaksesi paahtamisen.
Levitä mustikkatuorejuusto paahdetun bagelin päälle.