Skip the navigation

Vegaaniset aktiivihiilivohvelit spirulina-jauheella

KitchenAid Chef

Onko omaperäinen kasvipohjainen ruoka sinun juttusi? Kokeile näitä vegaanisia vohveleita raikkaiden täytteiden kera. Niissä yhdistyvät ravinteikkuus ja maku, ja lisäksi ne näyttävät hyviltä lautasellasi.

Import-Recipe - Vegan charcoal waffles with spirulina coconut yoghurt

Vegaaniset aktiivihiilivohvelit spirulina-jauheella

KitchenAid Chef

Onko omaperäinen kasvipohjainen ruoka sinun juttusi? Kokeile näitä vegaanisia vohveleita raikkaiden täytteiden kera. Niissä yhdistyvät ravinteikkuus ja maku, ja lisäksi ne näyttävät hyviltä lautasellasi.

Välineet

StandMixer
GrainMill
Sifter
Valmistelu
15min
Ruoanlaitto
6min
Yhteensä
21min
Annos
4
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

2 rkl pellavansiemeniä

5 rkl vettä

160 g vehnänjyvän ytimiä

2 rkl leivinjauhetta

1/2 tl suolaa

4 rkl kookossokeria

1 rkl aktiivihiilijauhetta

180 ml mantelimaitoa

1 rkl omenaviinietikkaa

4 rkl kookosöljyä, sulatettuna

1/2 vaniljatanko

180 ml kivennäisvettä

100 g kookosjogurttia

1 rkl sinistä spirulinajauhetta

tuoreita kotimaisia marjoja

1 pitaijaa

syötäviä kukkia

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita pellavansiemenet ja vesi pieneen kulhoon ja anna seoksen levätä vähintään 5 minuuttia, kunnes koostumus muuttuu geelimäiseksi.

  2. Kiinnitä metallinen viljamylly yleiskoneeseen ja lisää vehnänjyvän ytimet. Valitse myllystä hieno jauhatus kääntämällä säätönuppia myötäpäivään hienon jauhatuksen symboliin asti. Aseta viljamyllyn alle kulho keräämään jauhot. Siirrä sivuun.

  3. Kiinnitä yleiskoneeseen siivilä ja vaaka -lisävaruste ja siivilöi jauhot, leivinjauhe, kookossokeri ja suola nopeudella 4. Aseta kulho, jossa on kuivat aineet, sivuun.

  4. Lisää mantelimaito ja omenaviinietikka yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä vatkain yleiskoneeseen ja aloita sekoittaminen nopeudella 2. Lisää kookosöljy ja vaniljan siemenet hitaasti joukkoon.

  5. Lisää siivilöity jauhoseos pieninä annoksina. Nosta nopeus 4:ään ja lisää kivennäisvesi ja aktiivihiili. Sekoita, kunnes kokkareet ovat hävinneet.

  6. Valitse vohveliraudan korkea lämpöasetus ja kaada taikinaa muottiin, kunnes se täyttyy. Kuumenna 5–6 minuutin ajan, kunnes vohvelin pinta on rapea.

  7. Sekoita jogurtti ja spirulinajauhe pienessä kulhossa. Tarjoile vohvelit täytteiden kanssa.