Usein kysytyt kysymykset
Kahvi ei maistu hyvältä – miten kahvin makua parannetaan?
Jos kahvi ei maistu niin hyvältä kuin odotat, sinun on ehkä tehtävä joitakin pieniä säätöjä.
Tarkista, onko näistä ratkaisuista apua.
Ongelma | Mahdollinen syy | Toimi näin |
---|---|---|
Espresso valuu hitaasti tai tiputtaa / ei tule ulos | Jauhatuskoko on liian hieno | Vaihda jauhatuskokoa karkeammaksi |
Liikaa kahvia | Pienennä kahviannoksen kokoa | |
Järjestelmään on kertynyt kalkkia | Sinun on suoritettava kalkinpoisto (katso linkki) | |
Uuttoyksikkö on likainen tai tukossa | Sinun on puhdistettava kone (katso linkki) | |
Kahvissa ei ole cremaa / crema on huono | Pavut eivät ole enää tuoreita | Käytä tuoreita kahvipapuja. Vastapaahdetut pavut muodostavat täyteläisen creman. |
Espressoannos ei ole tarpeeksi kuuma | Valittu valmistuslämpötila on keskitasoinen tai matala | Nosta valmistuslämpötilaa ohjauspaneelin erillisellä lämpötilapainikkeella |
Maitojärjestelmä ei tuota tarpeeksi vaahtoa / vaahto ei tule ulos | Järjestelmään on kertynyt kalkkia | Sinun on suoritettava kalkinpoisto (katso linkki) |
Maidon annostelija on tukossa | Suorita maito-osien syväpuhdistus. Irrota tarvittaessa annostelija uuttopäästä ja puhdista se käsin. Tarkista ja puhdista maidon annostelija. |
|
Maidon proteiinipitoisuus on hyvin alhainen | Käytä maitoa, jossa on suurempi proteiinipitoisuus | |
Maito on liian lämmintä | Vaahdotus pitäisi aloittaa kylmällä maidolla, joka on otettu suoraan jääkaapista |
Oliko tästä artikkelista hyötyä?