Tätä lihamyllyä (5KSMMGA) voidaan käyttää myös kasvisten, juuston, kalan, korppujen ja monen muun aineksen jauhamiseen. Kokoa se seuraavasti ennen käyttöä.
Miten lihamyllyn osat yhdistetään:
- Aseta jauhatusruuvi kiinni päärunkoon.
- Aseta terä jauhatusruuvin päähän. Terän on mahduttava runkoon kokonaan. Jos se ei mahdu, irrota se, käännä ympäri ja aseta uudelleen.
TÄRKEÄÄ: varmista, että terän terävä puoli on ulospäin.
- Aseta valitsemasi jauhinlevy terän päälle niin, että levyn lovi sopii päärungon pohjan pykälään.
- Laita kaulus päärungon päälle kääntämällä sitä myötäpäivään käsin, kunnes se pysyy paikallaan mutta ei ole kireällä.
Miten lihamylly kiinnitetään yleiskoneeseen:
- Sammuta yleiskone (nopeus 0) ja irrota se pistorasiasta.
- Käännä saranoitu kansi ylös tai löysää kiinnitysnuppia kiertämällä sitä vastapäivään ja irrottamalla kansi sen mukaan, minkä tyyppinen kiinnityspää on).
- Aseta käyttöakselin kotelo kiinnityspäähän ja varmista, että käyttöakseli sopii nelikulmaiseen napakantaan. Kääntele lisävarustetta tarvittaessa edestakaisin. Kun lisävaruste on oikeassa asennossa, lisävarusteen tappi sopii kiinnityspään reunassa olevaan koloon.
- Kiristä kiinnityspään nuppia myötäpäivään, kunnes lisävaruste on kunnolla kiinni yleiskoneessa.
Laajenna luovuuttasi keittiössä:
Voit laajentaa repertuaariasi ostamalla laajennuspakkauksia, joilla voit valmistaa makkaroita tai siivilöidä jauhettuja aineksia. Katso aiheeseen liittyvistä artikkeleista, miten makkarasuutinlaajennuspakkaus tai siivilä kiinnitetään.
Vinkkejä: minkä kokoista jauhinlevyä minun pitäisi käyttää?
Karkea levy - raa’an tai kypsennetyn lihan, kiinteiden vihannesten, kuivattujen hedelmien ja juuston jauhamiseen.
Hieno levy - raa’an lihan ja kypsennetyn lihan jauhaminen levitteeksi, korppujauhot.